Nyheder2023-03-06T17:07:13+01:00

Nyheder

Aarhus’ Musikhuspark får en opgradering med generøs donation og spændende nye tilføjelser

23. januar 2024|

Musikhusparken i Aarhus skal omdannes til et attraktivt grønt åndehul, der skaber sammenhæng mellem kulturinstitutioner og styrker byens forbindelser. Schønherr, Artelia, HABITATS og Morten Stræde blev i går kåret som vinderholdet i konkurrencen om det spændende byrumsprojekt.

Pressekontakt

Vi står altid til rådighed for pressen og hjælper gerne med information om virksomheden, projekter eller kompetencer.

Har du brug for at tale med en af vores faglige specialister, kan vi også hjælpe med at finde frem til rette vedkommende.

Charlotte Wiberg
Charlotte WibergKommunikationschef
+45 2429 4984
cwib@arteliagroup.dk
Kristian Erlandsen
Kristian ErlandsenPR Manager
+45 2429 4927
ker@arteliagroup.dk

Artelia og LBP går sammen og skaber stærk pharma-rådgiver

3. maj 2022|

LBP Engineering med over 50 medarbejdere bliver en del af Artelia, der nu runder 1.100 ansatte. Begge virksomheder står stærkt på industriområdet og kombinerer fremover de fælles kompetencer i en særlig pharma-enhed, der bliver blandt de største i markedet og dækker hele spektret af rådgivning til medicinal- og biotekindustrien.

Artelia bliver strategisk rådgiver på boligbyggeri, der matcher klodens ressourcer

7. april 2022|

Under overskriften ”Boligbyggeri fra 4 til 1 planet”, har Realdania og VILLUM FONDEN afsat 60 mio. kroner til en fælles indsats, der skal fremme boligbyggeri med et 75% lavere klimaaftryk end gennemsnittet. Artelia er valgt som facilitator på vidensdeling og bygherrerådgiver på de eksempelbyggerier, som toneangivende aktører opfordres til at bygge.

Go to Top