MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Infrastruktur

Klimaforandringer og en stadigt stigende urbanisering er blandt de mange faktorer, der stiller store krav til udvikling af infrastrukturen. MOE er med til at imødekomme de mange nye udfordringer, når vi rådgiver om alt fra veje, anlæg og lufthavne til miljø og jordhåndtering.

Læs mere


Nytænkning på transportområdet er højaktuelt, og MOE rådgiver om optimale løsninger inden for vejnettet, broer, jernbaner, parkering og flytrafik. Vi er blandt Danmarks førende inden for trafikplanlægning- og sikkerhed, og vi har ikke mindst haft stor succes med at skabe bedre infrastruktur til landets cyklister.

Vi har ekspertise i bæredygtig byudvikling, hvor kombinationen af solide kompetencer og styrkerne ved tværfaglighed, gør at vi ser projektet ud fra et helhedsperspektiv. Vores specialister i afløbsteknik og klimatilpasning har eksempelvis stor erfaring med at gøre overskydende regnvand til en del af et arkitektonisk udtryk, hvor naturen møder byen, eller til en ressource, der kan benyttes i fællesvaskerier og toiletter.