MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Organisationen

I en videnbaseret virksomhed som MOE er medarbejderne den helt afgørende ressource. Vi er stolte over at have medarbejdere i verdensklasse, der har den rigtige faglige ballast, et stort engagement i deres arbejde, og som samtidigt tænker innovativt, anderledes og selvstændigt.

Ledelse  
MOEs ledelse består af den administrerende direktør (CEO), direktør (COO), økonomichefen, udviklingschefen, otte divisionschefer samt direktøren for datterselskabet MOE Norge. Firmaet er ejet af en række ledende medarbejdere.

Basisorganisation
Vores organisation sikrer en optimal udnyttelse af de samlede ressourcer og kompetencer. Organisationsdiagrammet giver et overblik over hele koncernens organisation med direktion, støttefunktioner, sektorer, regioner, afdelinger og datterselskab.


Projektorganisation
MOE sætter kunden i centrum med en enkel og overskuelig projektorganisation, der sikrer en kort kommandovej og hurtig beslutningstagning.

Den enkelte opgave løses af en projektleder i spidsen for et projektteam, der sammensættes til opgaven og består af medarbejdere fra de relevante afdelinger. Projektlederen er overordnet ansvarlig i forhold til kunden og refererer til projektchefen eller direkte til divisionschefen.