MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

2000 - del 2

Læs mere

Ankerskogen Svømmehal, Norge
2009 - 2011

Ankerskogen Svømmehal – en opgradering fra svømmehal til moderne wellness center.
Se mere

Ankerskogen Svømmehal i Hamar i Norge fra 1980 skal totalt ombygges og renoveres, så den er tilpasset nutidens krav om wellness og komfort og også æstetisk får et moderne udtryk. Nybygningen og ombygningen vil give svømmehallen et gevaldigt løft, så den fremover vil indeholde et nyt stort svømme- og badeanlæg med en række nye og spændende faciliteter: spa med aromabad, moderne træningsfaciliteter og et lækkert nyt cafemiljø og mødested.

Schmidt Hammer Lassen er arkitekt, og MOE er rådgivende ingeniør på projektet.

Ankerskogen svømmehal markerer også MOEs åbning mod Norge, hvor man på baggrund af grundige strategiske overvejelser og erfaringer høstet i de foregående valgte at åbne et datterselskab i Norge, Moe Norge. Moe Norge har siden overtaget den norske rådgivningsvirksomhed PolyPlan.

Læs mere om Moe Norge på www.moe-as.no

Klik på billedet for at se det i stort format.

Billeder

Ferring
2001

Ferring-tårnet – et markant vartegn for Ørestaden.
Se mere

I Ørestad City, tæt på Ørestad Station, har medicinalvirksomheden Ferring opført et internationalt center med kontor og udviklingslaboratorier. En treetagers bygning med en lukket facade danner husets base og er rammen om virksomhedens udviklings- og laboratoriemiljø. Herunder er udført en 2-etagers parkeringskælder, i alt ca. 5.000 m2.

I den vestlige ende af bygningen er bygget et højt, slankt hus i yderligere 17 etager. Her er virksomhedens kontorområde med funktioner som marketing og administration. Modsat den lave bygning fremstår kontorbygningen åben og transparent og lægger op til integration med livet i Ørestad City.

Ferrings bygning er et resultat af en tæt sammenhæng mellem design, konstruktioner og arkitektur. Resultatet er et let og transparent byggeri udviklet af Henning Larsen Architects og MOE.

I 2009 blev bygningen udvidet med 2 tårne, og det samlede byggeri går nu under navnet Neroport. Henning Larsen og MOE stod også for udvidelsen.

Se også:
Den Sorte Diamant (1999)
Bjerget (2007)
Den Blå Planet (2010-2013)

Klik på billedet for at se det i stort format.

Billeder

Via Campus University College
2008 - 2011

Via Campus University College samler de sundhedsfaglige uddannelser i Århus under ét tag.
Se mere

Via Campus University College vil i sommeren 2011 stå klar til ca. ca. 2000 studerende. Det 27.000 m2 store uddannelseshus i fire fløje vil rumme alle VIA’s sundhedsfaglige uddannelser i Århus – sygeplejersker, fysioterapeuter, bioanalytikere, ergoterapeuter samt Ernæring og Sundhedsuddannelsen. Formålet med at samle de mange faglige discipliner under samme tag er at skabe sammenhæng og sammenhørighed på tværs. Derfor skal bygningerne sørge for optimale rammer for et fleksibelt, dynamisk og tværfagligt studiemiljø, hvor studerende, undervisere og gæster kan mødes, viden udveksles og nye ideer kan opstå. Bygningerne vil også rumme VIA’s efter- og videreuddannelsesområde, udviklingsdivision, IT-afdeling og Center for undervisningsmidler.

Schmidt Hammer Lassen er arkitekt på projektet og MOE er rådgivende ingeniør.

Klik på billedet for at se det i stort format.

Billeder