Tetraplan bliver en del af MOE

Trafikplanlægningsfirmaet Tetraplan fusionerer med den rådgivende ingeniørvirksomhed MOE og skaber en endnu stærkere trafikplanlægningsenhed under navnet MOE | Tetraplan.
12. juni 2015

Flere kompetencer og muligheden for yderligere vækst, er baggrunden for at Tetraplan bliver en del af MOE. Med den nye organisation står begge virksomheder stærkere med en koncern på over 550 medarbejdere og en markant styrkelse af infrastrukturområdet.

Bedre muligheder for kunderne
Begge virksomheder råder over en række specialkompetencer, og med Tetraplan ombord kan kunderne få full service rådgivning, og en stærk koncern i ryggen. Tetraplan tilfører MOE et hold højt profilerede specialister inden for trafikplanlægningsområdet, og en markant projektportefølje med såvel danske som internationale projekter.

-Tetraplan er en af Danmarks førende rådgivere inden for vidensbaseret strategisk trafikplanlægning. Der er ganske få spillere på området med den høje faglighed, som Tetraplan står for.

- Tetraplan og MOE komplementerer hinanden, og vi ser meget frem til at kunne tilbyde kunderne nye kompetencer og endnu bedre service", siger adm. dir. Christian Listov-Saabye.

Stærk firmakultur
MOE har en solid platform med 5 kontorer i Danmark, et datterselskab i Norge og over 550 medarbejdere der arbejder med fokus på Infrastruktur, Byggeri og Energi.

- MOE er kendt i branchen, som en virksomhed med høj faglighed, en stærk firmakultur og et godt socialt sammenhold mellem medarbejderne, der matcher godt med Tetraplans værdier, så det ser vi frem til at blive en del af, siger adm. dir. Tetraplan Henrik Paag. Stifter og hovedaktionær i Tetraplan Jan Nielsen supplerer, at Tetraplans langsigtede udvikling nu er sikret.

Stort potentiale i infrastruktur
Tetraplan har stor erfaring med danske og internationale trafikplanlægningsprojekter blandt andet en række større EU projekter. Over de næste år er der planlagt store investeringer inden for infrastrukturområdet, i Danmark, Norge og Sverige, og der forventer MOE l Tetraplan at være en aktiv spiller.

- Fusionen med Tetraplan ligger fint i tråd med vores strategi om at udvide og styrke high-end rådgivning i Danmark og i Skandinavien, slutter Christian Listov–Saabye.

 

 

Tilbage til oversigt


 
Christian Listov-Saabye
Adm. direktør
2540 0107
cls@moe.dk