MOE vinder 4 rammeaftaler om universitetsbyggeri

MOE har vundet samtlige af de udbudte rammeaftaler om totalrådgivning for Bygningsstyrelsens universitetsejendomme i hele landet.

Den første maj offentliggjorde Bygningsstyrelsen vinderne af de fire rammeaftaler om uddannelsesbyggeri i tilsvarende fire landsdele. Der er indgået aftaler med 5-7 aktører på hver delaftale og MOE er det eneste rådgivende ingeniørfirma, der i alle fire tilfælde er blandt vinderne. Ved de 3 aftaler for henholdsvis Nordjylland, Midtjylland og Sjælland & Hovedstaden, er MOE totalrådgiver på et team, der herudover tæller Aarhus Arkitekterne og Mikkelsen Arkitekter. Samtidig er MOE at finde som underrådgiver for CREO Arkitekter ved den aftale, som gælder for Syddanmark.

Aftalerne omfatter hovedsageligt byggeri til undervisning, forskning, laboratorier, og kontorer, hvor byggeudgifterne ikke overstiger 100 mio. kr. Der er overordnet tale om totalrådgivning i forbindelse med invendigt- og udvendigt vedligehold, ny-, om-, og tilbygning, renovering samt modernisering.

Tilbage til oversigt