MOE udbygger positionen som førende laboratorierådgiver


16. juni 2014

Den strategiske fokusering og indsats på rådgivning inden for laboratorieområdet fortsætter med at bære frugt. MOE har nu vundet endnu en stor opgave, der er med til at styrke vores position som en af Danmarks førende ingeniørrådgivere inden for laboratoriebyggeri.

MOE har som totalrådgiver vundet opgaven om modernisering af bygning 12,16,18 og 24 på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, bedre kendt som Panum. Opgavens budgetramme er på 220 mio. kr. og omfatter total modernisering og istandsættelse af ca. 8.250 kvm.

Eva og Niels Koppels markante byggeri fra 70'erne og 80'erne trænger til modernisering og istandsættelse for at kunne give KU tidssvarende forsknings- og undervisningsfaciliteter. Visionen er at skabe nye lyse, inspirerende og transparente rammer for KU’s funktioner. Moderniseringen omfatter nyindretning og udskiftning af samtlige installationer og alle hovedventilationsanlæg i bygningerne.

MOE har vundet opgaven på baggrund af det mest visionære løsningsforslag, der samtidig udviser stor forståelse for inddragelse af bygherre, brugere og driftsorganisationen i projektforløbet.

Moderniseringen er opdelt i 4 etaper og kommer til at løbe over de næste 4 år.

Opgaven er vundet sammen med Aarhus arkitekterne og Mikkelsen Arkitekter.

 

 

Tilbage til oversigt


 
Kim Hoegh
Afdelingsleder
2540 0013
kih@moe.dk