Rådhusudvidelse og nyt genoptræningscenter i Køge


3. november 2014

Køge Rådhus skal udvides og byen får samtidig et nyt og moderne genoptræningscenter. MOE har samtlige ingeniørdiscipliner på de to projekter.

Når to nye kommunale byggerier kommer til at stå færdige i henholdsvis 2016 og 2017, vil de komme til at skabe endnu mere liv omkring Køge Station. Byens rådhus skal udvides med 4.400 kvm hvoraf de 2.900 kvm er tilegnet nye kontorfaciliteter, der vil gøre det muligt at samle al kommunens administration på én adresse, så borgerne i fremtiden kun skal henvende sig ét sted. Det er ligeledes planen, at de resterende kvadratmeter i stueplan skal indeholde butikker.

Tæt på rådhuset opføres herudover et nyt genoptræningscenter på 5.500 kvm. med 30 aflastningsboliger, hvor man fx kan få et midlertidigt ophold i trygge rammer, når man bliver udskrevet fra sygehuset. Her samles al den genoptræning, der i dag foregår på tre forskellige plejecentre i henholdsvis Herfølge, Borup og Køge. Genoptræningscenteret får også butikker i stueplan, og mere præcist en Irma og en Fakta.

Teamet bag:

TK Development
GVL Entreprise A/S
Rubow Arkitekter A/S
MOE A/S
Lassen Landskab A/S

 

 

Tilbage til oversigt