MOE er flyttet i nyt bæredygtigt domicil


21. august 2013

MOE|København er flyttet ind i et nyt bæredygtigt domicil i Gladsaxe.

- Vi har i flere år været placeret på tre forskellige adresser i Rødovre. Nu samler vi alle medarbejderne i et nyt, bæredygtigt domicil tegnet af shl arkitekter og med MOE som ingeniør. Domicilet er et moderne vidensdelingshus, hvor vi fra de åbne planer, har rigtig god kontakt på tværs af afdelinger, udtaler administrerende direktør Christian Listov-Saabye.

Lavenergi og bæredygtighed
Bygningen lever op til de danske krav om energiudnyttelse, der forventes at være gældende i det officielle bygningsreglement i 2015. Her ud over kan det nævnes, at bygningen er udstyret med et 300 m² solcelleanlæg på taget, og at den kunstige belysning reguleres automatisk afhængigt af dagslyset. Hertil kommer en høj grad af automatik og mulighed for individuel kontrol og regulering af indeklimaet. Byggeriet er præ-certificeret til at modtage sølv i den dansktilpassede DGNB-certificering.

Fakta
Byggeriet er på i alt ca. 19.500 m2. Ud over et domicil på 7.500 m2 til MOE, indeholder bygningen en 4.000 m2 Kvickly dagligvarebutik. Hertil kommer 4.000 m2 parkeringskælder og 4.000 m2 parkeringsdæk.

Byggeriet er tegnet af shl. Sophienberg Ejendomsudvikling har stået for projektudvikling og udlejning, mens opførelsen af byggeriet i totalentreprise er varetaget af entreprenørfirmaet Myhlenberg. Projektet er solgt til Pension Danmark.

Tilbage til oversigt