MOE lægger hus til Gladsaxe Erhvervskonference

Torsdag den 29. september samler Gladsaxe Kommune virksomheder og samarbejdspartnere til den årlige erhvervskonference, som i år afholdes i MOEs domicil.
23. august 2016

Om erhvervskonferencen skriver Gladsaxe kommune følgende på deres hjemmeside:

Temaet er lancering af den nye erhvervspolitik, som sætter fokus på de gode muligheder for vækst i området. MOE er en af kommunens kraftigt voksende virksomheder. Alle forretningsområder bidrager til vækst i koncernen, der nu har mere end 600 medarbejdere, hvoraf de 380 arbejder i Buddinge.

Væksten betyder, at MOE allerede er vokset ud af deres bæredygtige og DGNB guld certificerede domicil fra 2013. Derfor planlægger de at udbygge med 3.500 kvadratmeter hen over busterminalen ved Buddinge station.

- Vi glæder os til at invitere Gladsaxes virksomheder indenfor og til at fortælle om MOEs rejse til Gladsaxe og vores udbygningsplaner. Det er jo rigtig positivt, at vi skal i gang med at bygge igen, siger administrerende direktør Christian Listov-Saabye.

Gladsaxe Kommune har bidraget til at sikre en hurtig proces, så byggeriet kan stå færdigt inden anlægget af letbanen går i gang.

Tilbage til oversigt


 
Christian Listov-Saabye
Adm. direktør
2540 0107
cls@moe.dk