MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Akustik & Støj

Når man ønsker at skabe et godt læringsmiljø eller arbejdsklima, har man et godt eksempel på at akustik og støj kan være vigtige parametre. Hos MOE | Akustik har vi lang erfaring med at rådgive i de mange tilfælde, hvor lydforhold i enten bygninger eller udendørs omgivelser bliver et omdrejningspunkt.

MOEs medarbejdere har i mange år rådgivet om alt fra akustiske forhold i åbne kontorlandskaber og uddannelsesfaciliteter til reduktion af trafikstøj i beboelsesområder. Vi har ligeledes erfaring med at udføre målinger og beregninger af støj fra virksomheder og maskiner – indendørs såvel som udendørs. Lige fra den enkelte maskine til en komplet kortlægning af en større industrivirksomhed.

Hos MOE | Akustik ved vi at fokus på tidlig inddragelse af vores kompetencer ofte fører til bedre og mere integrerede løsninger, idet vores erfaringer kan udnyttes til at skabe et mere optimalt design.

Hvad enten der er behov for optimering af bygningskonstruktioner, simulering af ru­makustik eller rådgivning om støjdæmpning, har vi erfaringen og medarbejderne til at løse opgaven. Vi råder også over kvalitetskontrolleret og kalibreret måleudstyr.


SE MERE OM VORES KOMPETENCER
INDEN FOR AKUSTIK
  

 

Bygningsakustik

Støjmåling

              

Støjkortlægning

Trafikstøj

              

 

              

 

 
Jan Christensen
Koncernkompetencechef
2540 0168
jac@moe.dk