MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Broer

I MOE arbejder vi med alle aspekter inden for brobygning og yder rådgivning i hele broens livscyklus fra den første planlægning af projektet til projektering og udførelse samt i forbindelse med drift og vedligehold

MOE yder kompetent og engageret rådgivning ud fra en kombination af solid broteknisk erfaring og et fagligt højt niveau. Vi arbejder med alle typer af brokonstruktioner – nye som eksisterende – og har en bred vifte af referencer på vej-, bane-, cykel- og gangbroer.

Vores opgaver spænder fra de små rørunderføringer og faunapassager til store multidisciplinære projekter, hvor de klassiske brodiscipliner kombineres med vores relaterede rådgivningsydelser inden for baneteknik, trafikplanlægning, trafiksikkerhed, miljørådgivning, klimatilpasning, geoteknik, byggeledelse og bygherrerådgivning.

Kunder
Vores kunder omfatter Banedanmark, Vejdirektoratet, kommuner, arkitekter samt danske og udenlandske entreprenører og ejendomsudviklere. Vi lægger vægt på at skabe varige relationer med vores kunder og samarbejdsparter via et tæt og konstruktivt samarbejde. I fællesskab fastlægges projektets succeskriterier i forhold til økonomi, funktion, æstetisk, drift og vedligehold, så der opnås et værdiskabende brodesign til den aftalte tid, kvalitet og budget

Medarbejdere
Vi er et højt specialiseret team af engagerede rådgivere som dækker hele spektret inden for brorådgivning. Vi kan løse alle typer af broprojekter i beton, stål, komposit, træ og glasfiber, og vi tilstræber altid at være opdaterede på den seneste viden og trends inden for brofaget. Alle i teamet forstår projekternes tekniske aspekter, kundens succeskriterier og rammerne for projektet.

Arbejdsmetoder
MOE er en innovativ brorådgiver, der vil være forrest i feltet. Vi anvender de nyeste og mest avancerede teknologier til at skabe formmæssige unikke broer, designe de mest kosteffektive konstruktioner og opnå en optimeret designproces. Vi vil være førende inden for 3D-projektering af broer, og vi arbejder med en parameterstyret designproces helt fra de indledende geometrimodeller til det færdige projekt, hvilket gør det muligt løbende at implementere alle former for geometriske ændringer til projektet.

Vi yder rådgivning inden for følgende områder: 

  • Dispositions-, For og hovedprojekt og udbud
  • Totalentrepriser  
  • Fagtilsyn og byggeledelse
  • Drift og vedligehold
  • General- og særeftersyn af eksisterende broer
  • Monitering og materialeteknologi
  • Bæreevneberegning og forstærkning
  • Reparation


 
Preben T. Pedersen
Afdelingsleder
2540 0332
ptp@moe.dk


 
Christian Hornstrup
Projektchef
2540 0358
chr@moe.dk