MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Stine Holst Pedersen
Lysdesigner

Læs mere


Hørte godt om MOE
På DSE-messen havde jeg flere gange talt med repræsentanter fra MOE, og syntes det lød som en god og interessant arbejdsplads. Jeg kendte allerede til flere af deres større projekter, 8-tallet, Den Sorte Diamant og VM-bjerget, som jeg syntes var spændende byggerier. Jeg havde desuden hørt meget positiv om firmaet fra en veninde, som havde studiejob hos MOE.

Blev kaldt til samtale inden stillingen var slået op
Da jeg hørte, at MOE søgte en lysdesigner, sendte jeg hurtigt en uopfordret ansøgning. På det tidspunkt var jeg stadig i gang med mit speciale, men fik tilbud om at starte som studentermedhjælper. Det sagde jeg selvfølgelig ja til, og da jeg havde afsluttet mit speciale blev jeg så fastansat. Jobbet indebar blandt andet en masse arbejde med kunstigt lys, som jeg kun havde begrænset erfaring med fra studiet. Alligevel ansatte MOE mig, og mine kollegaer har været rigtig søde til at hjælpe med at lære mig op.

Mange forskellige opgaver
Mine daglige arbejdsområder er hovedsagligt inden for dagslys og kunstigt lys, hvor jeg blandt andet laver lysberegninger og simuleringer. Min arbejdsdag er aldrig den samme, da der ofte kommer en kollega forbi med nogle ting de lige skal have undersøgt, have rådgivning omkring eller nogle beregninger de skal have udført. Det betyder at jeg allerede har været med på rigtig mange forskellige projekter. Udover at fungere som lysdesigner laver jeg også indeklimaberegninger og andre opgaver i VVS afdelingen. Jeg er rigtig glad for at få lov til at lave så forskellige typer opgaver, hvor jeg kan bruge flere af de ting, jeg har lært på studiet. På den måde kan jeg holde min profil bred, hvilket ellers kan være svært, når man som jeg, sidder i en specialstilling.

Fokus på videreudvikling og uddannelse
Hos MOE bliver der gjort meget ud af at videreudvikle og uddanne de ansatte. Efter halvanden måned var jeg på mit første kursus. Jeg har desuden deltaget i en lang række seminarer og andre faglige arrangementer. Jeg har blandt andet mange møder med belysningskonsulenter fra forskellige firmaer, det er altid spændende at se deres nyeste produkter og blive opdateret på hvad der rør sig på markedet. Jeg sætter stor pris på, at man får lov til at udvikle sin faglige viden, samtidig med at man får mere ansvar.

På studieturen lærte jeg mange nye kollegaer at kende
Der er utrolig mange sociale arrangementer hos MOE, så man hurtigt lærer sine kollegaer godt at kende, også dem man ikke arbejder sammen med til hverdag. Det skaber en rigtig god stemning på arbejdspladsen, og gør at man glæder sig til at møde på arbejde om morgenen. Da jeg havde været fastansat i 14 dage deltog jeg i firmaets årlige studietur, som denne gang gik til Berlin. Selvom jeg modtog invitationen til studieturen på min første arbejdsdag, var jeg ikke i tvivl, selvfølgelig skulle jeg da med. Det viste sig også at være en rigtig god tur, både fagligt og socialt, og en rigtig god måde at lære mine nye kollegaer at kende på.

Model over spindeltrappen i MOEs nye domicil, som jeg har opbygget i Dialux. Ved siden af, en lyssimulering af modellen.
Øvrige medarbejderportrætter