MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Sanne Lund
Afløbsingeniør i Anlæg & Miljø

Læs mere


Gravid da jeg blev ansat!
Jeg var både nyuddannet og gravid, da jeg søgte job, så det var lidt af en udfordring. MOE så heldigvis mulighederne, og ansatte mig alligevel. Jeg blev modtaget med åbne arme og arbejdede i 5 uger og gik så på barsel. Det gav et supergodt indtryk af MOE. Jeg følte mig virkelig velkommen både før og efter min barsel – det synes jeg siger en del om firmaet.

God blanding af yngre og mere erfarne kollegaer

Vi har en ung gennemsnitsalder både i min afdeling og i firmaet generelt. Samtidig er der altid en mere erfaren kollega at sparre med, hvis det er nødvendigt. Det giver en tryg fornemmelse, at man kan læne sig op af andres erfaringer og rutine. Blandingen af yngre og mere erfarne gør også, at vi rent socialt fungerer godt sammen.

Ansvar og alsidige arbejdsopgaver

Selv om jeg er nyuddannet, får jeg både tildelt ansvar og får alsidige arbejdsopgaver. Jeg er nysgerrig og vil gerne udfordres, så jeg får mange forskellige typer opgaver. Jeg arbejder f.eks. med afløbsmodellering og med afledning af regnvand fra veje og parkeringspladser. Tilsammen giver det en afvekslende hverdag, hvor jeg samarbejder med kollegaer fra mange forskellige afdelinger. Det er også godt at stå på egen hånd, så i takt med at jeg får flere erfaringer, får jeg samtidig tildelt mere ansvar.

Godt humør giver godt samarbejde
Det er svært at sige, hvad der kendetegner en god virksomhed, men i MOE springer det gode humør i hvert fald i øjet. Faglighed og seriøsitet er i top, og samtidig møder alle op med et godt humør og gør sit for at arbejdet skal foregå med et glimt i øjet. Det gør det let at samarbejde, og arbejdsdagene bliver så meget lettere, når man får grinet ind i mellem.


Her er en modellering af regnvandssystem i strandområdet ved Ishøj, som jeg har været med på.

Studieturen samler på kryds og tværs
Jeg kom tilbage fra barsel i august sidste år og tog med på studieturen til Amsterdam en måned senere. Det var en rigtig god måde at lære folk at kende på kryds og tværs, mens vi så alverdens spændende byggerier og konstruktioner. Ud over det faglige indhold var der om aftenen selvfølgelig også tid til at gå ud sammen. Over halvdelen af virksomheden var med på turen, så jeg fik talt med folk fra alle kontorerne.
Øvrige medarbejderportrætter