MOE åbner endnu et kontor i Norge

Vi har succes på det norske marked og åbner nyt kontor i et af landets største væktscentre
13. januar 2017

MOE har de senere år styrket sin position i Norge. Medarbejderantallet er øget igennem organisk vækst, og vi er med på flere markante projekter såsom Norges Idrettshøgskole og Norges største universitetsbyggeri, Livsvitenskapsbygget. MOE er nu klar til at fortsætte vækstsporet med åbningen af endnu et kontor, der kommer til at ligge i Folloregionen. En af Norges kraftigste vækstzoner med et pulserende erhversliv og hæftig byggeaktivitet. Regionen ligger centralt mellem Oslo og Sverige, og på sigt vil den nye toglinje Follobanen knytte regionen endnu tættere til den norske hovedstad. Ifølge direktør for MOE i Norge, Sune Wendelboe, rummer placeringen af det nye kontor spændende muligheder:

”Vi har gode relationer til flere samarbejdspartnere i regionen og vi har gennem længere tid været involveret i lokale projekter inden for byggeri, infrastruktur og erhverv. Vi ser meget frem til at komme endnu tættere på både nuværende og kommende kunder” udtaler Sune Wendelboe og oplyser, at lederen af regionskontoret bliver Torje Øvergaard. Torje er bosat i regionen og har arbejdet som daglig leder af det tidligere datterselskab Polyplan og senest som afdelingsleder i MOE | Asker & Bærum.

En del af koncernstrategien
Der er flere perspektivrige områder i Norge. Landets regering vil investere massivt i udbygningen af den nationale infrastruktur, og Dansk Erhverv regner med, at der på landsplan skal bygges op mod 38.000 boliger årligt de kommende år. Ifølge adm. direktør i MOE, Christian Listov-Saabye, er satsningen på det norske marked en central del af koncernens 2020 strategi. Han er derfor yderst tilfreds med udviklingen:

"Det er meget positivt og en milepæl for os, at vi i Norge er nået til et sted, hvor vi har krafterne og kompetencerne til at åbne et nyt kontor. Vi høster nu frugten af det store arbejde med at opbygge MOE i Norge, som har stået på siden 2009. Det, at vi nu spreder os over flere regioner, gør os mere konkurerencedygtige, og øger vores muligheder for at tiltrække endnu flere kompetente medarbejdere, der vil være med til at drive udviklingen" afslutter Christian Listov-Saabye.

 

Illustration: Udvikling af Kolbotn Sentrum i Folloregionen. Projektet er beliggende i Folloregionen og udarbejdet af MOE og arkitektfirmaet Nordic - office of Architecture, der står bag illustrationen.

Tilbage til oversigt


 
Christian Listov-Saabye
Adm. direktør
2540 0107
cls@moe.dk


Kontakt

 
Sune Wendelbo
Direktør
Moe Norge
+47 9073 1073
swe@moe-as.no